Çikolatalı Sütün Kaslara Faydası

Selamun aleyküm fit cevap .com takipçileri ben özgür mustafa geldeç bugün yine sizlerle beraber performansı arttırmak için çikolatalı süt mü yoksa enerji içeceğimi içmeliyim sorusuna cevap vericem.

Konumuza geçmeden önce arkadaşlar gittiğiniz salondaki hocanız sizinle ilgilenmiyorsa ve daha profesyonel çalışmak istiyorsanız www.uzaktanpt.com ‘ a girip detayları inceleyebilirsiniz.

çikolatalı sütün kaslara faydası

Ayrıca bu videonun şimdiden size yararlı olacağını düşünüyorsanız beğen butonuna tıklamayı unutmayın.

Şimdi gelelim konumuza arkadaşlar , öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu sorunun cevabını kesin birşekilde veremiyoruz çünkü binlerce çikolatalı süt markası ve içeriği mevcut aynı zamanda binlerce enerji içeceği ve markası mevcut o yüzden kesin anlamda çikolatalı süt enerji içeceğinden iyidir yada enerji içeceği çikolatalı sütten iyidir diye bir şey söz konusu değil. Fakat genel olarak bazı gerçekleride göz ardı edemeyiz.

Biliyorsunuz ki arkadaşlar antrenman yaptığımızda kaslarımızın ihtiyacı olan glikojen i kullanırız, yani bizim vücudumuzda ki glikojen depolarının dolu olması performansımız açısından önemli bir etkendir.

Eğer ki çok ağır kardiyo antrenmanları veya performansa dayalı bir spor yapıyorsanız glikojen depolarınız hızlı bir şekilde boşalabilir ve siz daha uzun süreli antrenman performansı gösterebilmek için kaslarınızı daha hızlı toparlamak adına belirli içecekleri tüketebilirsiniz.

Bu noktada genel olarak tercih edilen enerji içecekleridir. Fakat gerçekten de enerji içecekleri bu alanda kullanılması gereken en iyi içecekmidir ? Yoksa çikolatalı süt gibi basit görünen bir içecek daha faydalı olabilir mi ?

Bu sorunun cevabını hep beraber discovery science ‘da yayınlanan bir deneyi izleyerek cevaplayalım.

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi çikolatalı süt ne kadar basit görünsede aslında çok etkili bir kas toparlanma içeceğidir. tabiki bu durum çikolatalı sütün markasından markasına değişiklik gösterecektir o yüzden kesin olarak çikolatalı süt daha iyidir demek yerine çikolatalı sütünde bu noktada çok işe yaradığını bilmek daha doğru bir cevap olacaktır.

Evet arkadaşlar bir videonun daha sonuna geldik , bugün sizlere toparlanma sürecinde çikolatalı süt mü yoksa enerji içeceğimi daha etkili sorunun cevabını verdim, eğer bu video size faydalı olduysa lütfen videonun hakkını vermek için kanalıma abone olup videoyu beğenmeyi unutmayın.

Ayrıca ilerki zamanlarda atacağım videoları merak ediyorsanız kanalıma abone olduktan sonra zil butonuna tıklayarak attığım videolardan anında haberdar olabilirsiniz.

Esselamun Aleyküm Ve Rahmetullah.

İlgili blog gönderileri